Termékek Menü

akciós 16GB Mobility Kit Kingston Class 10 (microSD+adapter+olvaso)

2015-05-25 00:00:00
Mai ajánlatból még hátra van:
 
 
 

A mai akció:

16GB Mobility Kit Kingston Class 10 (microSD+adapter+olvaso)


Mire lesz jó a Mobility kit?

Könnyebb lesz adatokt átvinni mobilról számítógépre, vagy vissza. A Kingston Mobility kit adapter triója megkönnyíti az adatátvitelt és a bővítést, az élet mai ritmusához elengedhetetlen okostelefon-, tablet-, számítógép-, laptop-, asztali PC-, fényképezőgép-, kamera-, e-reader-,  vagy médialejátszó készülékeken. Ezek legyakrabban microSD, SD és USB csatlakozókon keresztül bővíthetők. Amikor az eszközök memóriabővítése vagy a rajtuk őrzött adatok rendezése merül fel, sokan azt hiszik, sokáig kell gondolkodni a megoldáson. A Kingston őrületesen jól leegyszerűsítette a mai "sok készülékes" adatrendszerezést ezzel a microSDHC alapú SDHC és USB-2.0 adapteres kombinációval, melyet könnyen csatlakoztathatunk a 3 legyakoribb csatlakozó bármelyikével egyetlen mozdulattal. Az adataink pedig továbbra is egyetlen memóriachipen vannak a kulcstartóra fűzve, így nem kell 3 külön dologra vigyázni. 

A microSD kártya adapter segítségével SD kártyát fogadó eszközökkel, az USB adapter pedig az azt fogadó eszközökkel is csatlakoztatható. Az adatátvitel a középkategória csúcsa, mivel a Class 10-es kártyák legalább 10 MB/s-os írási tempóra képesek. Kamerával, vagy mobillal készített képeink ilyen gyorsan kerülnek át egy PC winchesterére, hogy arról készítsünk DVD másolatokat. 

Alkalmazási példák

  • Mobiltelefonnal fotót készíthetsz a microSD kártyára, melyet az USB vagy SD adapterbe helyezve azonnal láthatsz a PC-n
  • Otthon a PC-n készített Excel árlistádat hogyan módosítod a tableten, vonaton utazva, ha nem akarsz bajlódni a másolással? Mobility USB egy pattintással Mobility SD, vagy microSD lesz.


Kapacitás: 16GB
USB interface: 2.0
Sebesség: Class10, UHS-I
írási sebesség: 10 MB/s
USB adapter mérete: 24,99mm x 12,14mm x 2,64mm
OS kompatibilitás: Windows® 8.1, Windows 8, Windows 7 (SP1) (ReadyBoost™ támogatás nélkül), Windows Vista (ReadyBoost támogatás nélkül), Mac OS X V.10.6.X+ , Linux v.2.6.x+
vélemények

3343 Ft helyett 3098 Ft

Megtakarítás: 245 Ft

Tartalomhoz tartozó címkék: napi