Termékek Menü

akciós 32GB Micro SDHC SanDisk -- Class 4 + adapter

2015-08-29 00:00:00
Ezt az árat már csak
eddig garantáljuk 
 
 
 

Termékünk erre lesz jó:

Azonnali, megbízható bővítés
32GB Micro SDHC SanDisk - Class 4 + adapter

A gyári alap memória hamar betelik a mobilokban

A készülékek 4-8 GB-os gyári alapmemóriája hamar megtelik alkalmazásokkal, képekkel. Ésszerű a microSD bővítés, hogy mobiltelefonunkban jobban elférjenek a fényképek és videók, különösen, ha a HD felbontású videók, 5-12 megapixeles fotók már megtelítették a tárhelyet. A Sandisk általános célú microSD kártyája szinte minde készülékben működik, mert kompatibilis minden mobiltelefonnal, laptoppal, és más eszközzel, amely támogatja a microSDHC formátumot. Úgy tervezték, hogy működőképes maradjon a legmostohább körülmények között is: a SanDisk microSD és microSDHC memóriakártyák víz és ütésállóak.

  • SD és microSD szabványt támogató készülékekbe
  • hőálló: -13 és 185 Celsius fok között működőképes
  • ütésálló
  • vízálló
  • röntgensugárzás tűrő
  • kb 5700 db 8 megapixeles .jpg fotót tárolhat (képenként kb. 2,4 MB)

Bővítéssel még több fotó és videó

A 16 GB bővítés bármelyik készülékén azonnal és hatásosan oldja meg a titokzatos lefagyások és lassulások problámáját, amelyik támogatja a közismert SD és microSD szabványt. A bővítéssel még több fotó, még több HD 720p videó készíthető az emlékezetes pillanatok alkalmával. Manapság mindenki egyre több adatot tárol a mobilkészülékein.

Még több helyen használható

Kevés esetben tesszük ki eszközeinket röntgensugárzásnak, de sokan éltek már meg adatvesztést egy-egy rendelőintézetet vagy kórházat elhagyva. A Sandisk microSD kártya megtartja az adatokat, mert nem érzékeny a normál röntgensugárzásra.

A vízállóság egyrészt zárlatmentességet jelent, másrészt korszerű gyártási technológiát. Adataink nagyobb biztonságban vannak, ha nem kell féltenünk őket egy kis elázástól.

A hőállóság 185 Celsius fokos felső határa azt jelenti, hogy a működésnak csak a műanyag burkolat teljes elolvadása vethet véget. A -13 Celsius fokos alsó határ sem jelent teljes csődöt, de az aktuálisan tárolt adatok ekkor már veszélyben vannak. Felmelegedés után a microSD kártya újból működőképes.

Az ütésállóságnak köszönhetően a microSD kártya és az SD adapter is működőképesen érkezik meg Önhöz, tehát nem fog összenyomódni szállítás közben a csomagban.


Gyártó:SanDisk
Tárolási kapacitás:32GB
SD kompatibilitás: SDHC
hőállóság: -13 és 185 C között
garancia: 5 év, gyártónál érvényesíthető
vélemények

5716 Ft helyett 4816 Ft

Mai megtakarítás: 900 Ft

Tartalomhoz tartozó címkék: napi