Termékek Menü

akciós 64 GB Kingston USB 2.0 DataTraveler MicroDuo OTG

2015-06-03 00:00:00
Mai ajánlatból még hátra van:
 
 
 

A mai akció:

64 GB Kingston USB 2.0 DataTraveler MicroDuo OTG

Mobil fotózás után minden azonnal a laptopon?

Igen, ez nálunk már természetes! A Kingston MicroDuo pendrive alkalmazásával mindig ott vannak az adatok ahová csatlakoztatom, megspórolva ezzel a bluetooth, vagy kábeles átmásolás időtrabló műveletét.


Mindenkinek kényelmes, ha a másoláshoz nem kell "bekészülni", vagyis nem szükséges kábeldzsungel, nem szükséges plusz szoftverek használata, nem kell válogatni a fájlok között és főleg nem kell végigvárni az átvitelt. Hasznos, hogy nem kell számon tartani, melyik adat van a telefonon, a tableten vagy a laptopon. A lenti videó bemutatja, hogyan oldható meg az egyesítés nap, mint nap.


Mindenhová magával akarja majd vinni

   -> rendkívül apró méret

Bármelyik mobil eszközhöz csatlakoztathatja
  
 -> USB és microUSB csatlakozója van

Gyári korláton felül bővíthet bármely* készülékben
   
-> OTG (On-The-Go)

Valóban nagy bővítés
  -> 64 GB

*Az OTG technológiát a legtöbb mobiltelefon és pad kezeli Android 4.0-tól. Kérjük ellenőrizze készüléke specifikációja alapján.

A lenti videó mutatja, hogyan szerethető meg egy igazán praktikus ötlet. A legáltalánosabb esetben pad, telefon és laptop között kell adatokat szállítani. Nem igazán szeretjük, ha méretes "tárgyakkal", vagy kusza kábelerdővel kell bajlódni a legfontosabb adatok szállításához. Másik probléma lehet, hogy a mobil eszközök nem mindegyike kezel 32 GB feletti adathordozókat. Mi legyen hát a megoldás, wifi/bluetooth megosztás, vagy kábeles másolás? Melyik szoftver végzi leggyorsabban a mobil és PC összekapcsolódását, melyik szoftver használata a legpraktikusabb? A Kingston OTG pendrive-ja ujjbegynyi megoldást ad egy mozdulattal. Használatával nem kérdés, hogy a telefon adatairól beszélünk, vagy a laptopon lévőkről. Egy microduo pendrive használatával ugyanazt az adatot látjuk egyetlen mini pendrive-on. Ha kiveszi a PC-ből, csak a telefonba kell tenni és máris mindent átvitt, a telefon látni fogja az adatokat és ez fordítva is működik.

A Kingston DataTraveler MicroDuo OTG olyan apró, hogy szinte bárhol Önnel lehet. Az USB OTG (On-The-Go) funkció tökéletesen alkalmas arra, hogy okos telefonról, tabletről, vagy bármely OTG funkcióval rendelkező eszközről, vagy eszközre a készülék korlátain felül is adatokat mozgassunk. Ha azt hitte itt vége az előnyök felsorolásának, akkor még tudnia kell, hogy a méret csak látszatra kicsi, hiszen azon az apró chipen 64 GB tárhelyet ma még kevés pendrive biztosít. Így pedig rengeteg film, kép, e-könyv, zene és egyéb adat tárolható rajta. Legfőképen akkor javasoljuk a használatát, ha kikerülendő az a probléma, hogy egyes okos telefonok kapacitása csak igen drágán vagy épp sehogy sem bővíthető.


USB csatlakozók: USB+microUSB
USB interfész: USB-2.0
Tárhely: 64GB

vélemények

9591 Ft helyett 9 207 Ft

Megtakarítás: 384 Ft

Tartalomhoz tartozó címkék: napi