Termékek Menü

akciós HP DVD-R 16x Full Nyomtatható Shrink (50)

2015-06-02 23:48:53
Mai ajánlatból még hátra van:
 
 
 

A mai akció:

HP DVD-R 16x Full Nyomtatható Shrink (50)

Lemeznyomtatás otthon, egyszerűen, gazdaságosan

A HP InkJet Printable egyszer írható DVD-k felülete a nyomtatható bevonatnak köszönhetően könnyű szerrel varázsolható egyedivé gyári lemeznyomdába küldés nélkül. Ehhez egy közönséges tintával nyomtató tintasugaras nyomtatóra van szükséged, azonban a printernek képesnek kell lennie arra, hogy a CD-ket egyenes papírúton is továbbítani tudja*.

*Ellenőrizd a nyomtató leírásában, vagy keresd a "CD ready" , vagy "DISK ready" opciót!

Legyen saját lemezgrafikád!

Ha önéletrajzodat egyedi grafikával nyomtatott lemezen adod be, 72% -al jobb eséllyel látják meg benned a kreativitást és a vállalkozó szellemet. Zenekarod saját készítésű DVD-je, vagy saját filmjeid borítója sok mindent elárul az első pillantásra. A családi fotóalbumhoz a filctollas feliratozás megfelelő, de az emléket sokkal jobban őrzi egy nyomtatott lemez korong.

A nyomtatható felület alatt a legjobb teljesítmény

A HP DVD-R lemezek a -R szabvány által biztosított legmagasabb sebességgel, 16-szorosan írhatók. Kapacitásuk 4,7 GB, ami hozzávetőlegesen 120 perc MPEG-2 videó rögzítésére elegendő. A csomag összesen 50 db DVD-t tartalmaz és zsugorfóliában (shrink) érkezik. Csomagolás esetén gondoskodj papírtokról, vagy DVD BOX-ról!


Maximális írási sebessége: 16x
Maximális tárhely: 4,7GB
Kiszerelés: 50 darab/csomag
Nyomtatás: flatbed inkjet (egyenes utas tintasugaras nyomtató)
vélemények

3050 Ft helyett 2840 Ft

Megtakarítás: 210 Ft

Tartalomhoz tartozó címkék: napi