Termékek Menü

akciós Verbatim BD-RE 2X 50 GB JWC

2015-07-04 00:00:00
Mai ajánlatból még hátra van:
 
 
 

A mai akció:

Újraírható, extra nagy kapacitású
VERBATIM BD-RE 2X 50 GB Blu-ray lemez normál tokban

HD élményre fejlesztett Blu-ray lemez

Az állandóan növekvő kép-, hang-, 1080p HD video gyűjtemények és adatfájlok által megkövetelt helyet biztosítja a dupla-rétegű lemez 50 GB-ja. Az ibolya-kék lézer újra és újra egy jól alakítható hordozófelületre írja az adatokat, így kivételes HD élményt garantál a visszaolvasáskor is. Az 50GB tárhelyen a korszerű követelményeknek megfelelően rengeteg képpont-, kontraszt- és színinformáció fér el, így garantálva a tökéletes képminőséget. 

BD-RE, azaz többször használható

A Verbatim -RE Blu-ray lemezére többször írhatóak videó image-ek, zenefelvételek és számítógépes adatfájlok. Az adatok felülírása 1.000 alkalommal garantált, csakúgy, mint az újraírható DVD lemezek esetében.

Mivel írj Verbatim BD-RE lemezt?

Az íráshoz/újraíráshoz elegendő egy -R író is. A vezető gyártók, mint a Sony, Panasonic, Pioneer és LG íróival garantáltan kompatibilis, 2-szeres írási sebességgel. Az írásnál akár a BD-RE 2.1 szabványú tartalom is felírható.

Megduplázott kapacitás, kevesebb lemez

A HD élményhez már óriási tárhelyre van szükség. Az 50 GB kapacitás megfelel a HD szabvány fejlődésével járó nagy tárhely igénynek is, melyet a Blu-ray szabványban is csak a DL (Double Layer) technológiával lehet elérni.

Hosszú élettartam archiváláshoz

Mint minden Verbatim Blu-ray lemez, az archivált adatok 40 évig biztonságosan visszaállíthatók, ha a lemezeket nem éri sérülés. A HardCoat felületvédelem jelentősen csökkenti a sérüléseket és szennyeződéseket, ezáltal megelőzhetjük az írási és lejátszási hibákat.


média szabvány: Blu-ray (BD)
kapacitás: 50 GB
írási sebesség: 2x
típus kompatibilitás: SONY, Pioneer, Panasonic, LG írók
tartalom kompatibilitás: legfeljebb BD-RE 2.1 szabványú tartalom
vélemények

3508 Ft helyett 2948 Ft

Megtakarítás: 560 Ft
Most többet is érdemes venni!

Tartalomhoz tartozó címkék: napi