Termékek Menü

A Kodak egy okostelefonnal tér vissza

A rendkívül ismert és népszerű Kodak számára a fotós berkekben nem terem már elegendő babér, más piacok után néztek a cég vezetői, és így jutottak arra a döntésre, hogy egy okostelefonnal térjenek vissza köztudatba. A napokban bemutatott IM5 azonosítóval illetett okostelefon egy 5”-os  megjelenítővel lett felvértezve, amihez 720p-s felbontás párosul, a panel így 294 PPI-s pixelsűrűséggel dolgozik. A készülék fedélzetén az Android 4.4.2 (KitKat) üdvözli a felhasználókat.

Kodak IM5 mobiltelefon

Az előlapon egy 5 megapixeles egység található, amely megfelelő szelfizésre is. A főkamera pedig már 13 megapixeles állóképek és Full HD videofelvételek rögzítésére képes. Bár a kamera különlegességet nem nyújt, de a vásárlókat a szoftveres oldalon a lehetőségeikhez mérten igyekeznek kárpótolni. Ezért elkészített fényképek szerkeszthetőek lesznek, illetve rögtön megoszthatóak bármelyik közösségi hálózaton, illetve azonnal nyomtathatóak, ugyanis az IM5 applikációja kompatibilis a legtöbb wifi-s otthoni és kisebb irodai nyomtatóval.

Az IM5-ben egy nyolcmagos, 1,7 GHz-es órajelen dolgozó SoC lapul, és a rendszernek 1 GB-nyi memóriával kell beérnie. A háttértár bővíthető, alapból 8 GB-os. A készülék először Európában kerül majd bevetésre, várhatóan márciusban, hozzávetőleg 230 eurós árcédulával.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus