Termékek Menü

Alakváltó pendrive parányi méretben

Nem minden telefon, vagy táblagép rendelkezik microSD bővítőhellyel, erre megoldás lehet a Kingston DataTraveler microDuo 3.0. Ennek az apróságnak a segítségével még az alaphelyzetben bővíthetetlen készülékek memóriája is alaposan megnövelhető

Kingston USB 3.0 DataTraveler MicroDuo

Érdekessége, hogy a normál adathordozókhoz hasonló hagyományos méretű USB csatlakozón kívül egy a mobilkészülékeken lévő microUSB porttal is fel van vértezve: alaphelyzetben, zárt állapotban a normál USB látszik, a széthúzással/elforgatással pedig a microUSB is a szemünk elé tárul. És tényleg hihetetlenül apró, mindössze 27,6 milliméter hosszú, 16,4 milliméter széles és 8,5 milliméter vastag.Az elődmodell még csak USB 2.0 kompatibilitással rendelkezett, és már itt is a USB 3.0-képes, ami jelentős sebességnövekedéssel érkezett. A gyári specifikációk 70 MB/s-os maximális olvasási sebességre hivatkoznak, a legnagyobb írási sebessége pedig 10MB/s.

Fontos megjegyeznünk, hogy vásárlás előtt mindenképpen le kell ellenőrizni, hogy a telefon, vagy tablet támogatja-e az USB On The Go szabványt, illetve gyártói előírás még az Android 4.0+ operációs rendszer. Az apróság természetesen Plug-and-Play, vagyis rendkívül egyszerűen használható termék, reméljük ezt hamarosan Ön is megtapasztalja!

Termél link: 16 GB Kingston USB 3.0 DataTraveler MicroDuo OTG

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus