Termékek Menü
Egyszerű Selfie Bot - Esperanza Selfie Stick, Monopod Katt a képre, vagy told rá a mutatót

Egyszerű Selfie Bot - Esperanza Selfie Stick, Monopod

Ár:
2.684 Ft
Cikkszám: ESP107
Hűségpont jár: 0
Értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-04-06

Leírás és Paraméterek

Mire ajánljuk?

130 g-os súlyával és 200 mm-es rendkívül kis méretével szívesen vinném minden utazásra. Az átlagosan 120 g súlyú mobiltelefonokat könnyedén elbírja, de akár 500 g-os fényképezőgépekkel is terhelhető. Egy méteres hosszával a kénylemesen horodható "turista" selfie-botok közé sorolhatjuk. Telefonartójában jól rögzíthetők a kamerák és a mobiltelefonok.

* Az okostelefonokat 55-86mm magasságig fogadja a befogó keret
** kamerák rögzítése a minden kamera alján található 1/4-es csavarral lehetséges

Üzembehelyezés

A kameratartó fej egy 1/4" méretű menetes csavarvég, egy univerzális kameraállvány csavar, mely minden sportkamerát és fényképezőgépet biztonságosan rögzíthet. Egyes kamerák készülékházán nem találtható ilyen csavarhely, de ezek legtöbbbjéhez a készülékekhez tartozékként adott beépítőkeretek segítenek a selfie bothoz rögzítésben. 

Mobiltelefonok rögzítéséhez a kamera csavarra rögzíthető telefontartó keretet használhatjuk, mely rugós kialakításával minden okostelefonhoz használható. A régebbi típusú 55mm-nél kisebb mobiltelefonokat méretük miatt kevésbé lehet használni, de "házi" rögzítéssel ez is megoldható.

Fotók készítése, videók indítása

Ha mobiltelefonokat rögzítünk a bot végére, az időzítő, vagy a headset segíthet exponálni. Kamerákat, fényképezőgépeket a típushoz külön vásárolt távkioldókkal lehet működtetni. A fényképezőgépekhez ezek a kiegészítők sok típushoz alacsony áron beszerezhetők a fotós szakboltokban.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő