Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Cikkeink

Milyen típusok vannak? Mennyit bírnak, vagy mennyi ideig tárolják adatainkat? Mi a különbség látszólag két ugyan olyan lemez között? 

Ezekre a kérdésekre keresik legtöbben a választ, melyre több részben is kitérünk, hogy a kedves olvasó a lehető legnagyobb tudással tudjon választani. 

A technikafejlődésnek köszönhetően egyre több és több adatrögzítési lehetőség áll rendelkezésünkre, amelyekkel évekig vagy akár évszázadokig tárolhatjuk dokumentumainkat...

Cikk folytatásához kattints ide....

 


 

Tudta, hogy miért kell többet fizetnie ezekért a lemezekért? 

Most lerántjuk a leplet arról, miért drágábbak a Verbatim lemezek és mivel tudnak többet a konkurens lemezekkel szemben.

Többek fantáziáját is megmozgatta már az, hogy miért drágábbak a Verbatim lemezek, a piacon kapható többi lemezzel szemben,- mivel külsőre, kapacitásra semmiben nem különbözik egymástól. 

A Verbatim folyamatos innovációs fejlesztéseinek köszönhetően vált a piac egyik legmegbízhatóbb és egyben közismert szereplőjévé a lemezgyártásban.  Kezdjük is elsőnek a bemutatást a CD lemezekkel... 

Cikk folytatásához kattints ide....

 


 

Hogyan nyomtassunk lemezeinkre?

Érdemes végig gondolni milyen felületen is szeretnénk viszont látni az egyedi borítónkat. Ebben a cikkünkben bővebben kifejtjük milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre, és hogyan használjuk ezeket a speciális felületű lemezeket.

Sokan nem tudják, de a nyomtatható lemezeket több felületű kivitelben is gyártják, mint ahogyan a lightscribe lemezeket is több színben tudjuk elérni...

Cikk folytatásához kattints ide....

 


 

A vásárlás előtti nagy dilemma E-book olvasó vagy Tablet?

Ha éppen most áll tablet vagy könyv olvasó vásárlása előtt, akkor segítünk Önnek a választásban. Elmondjuk az előnyöket és hátrányokat.

 

Kezdjük is az E-book olvasókkal vagy más néven E- könyv olvasóval...

 

Cikk folytatásához kattints ide....


 

Legyen bármekkora merevlemez is a gépünkben, a rendelkezésre álló szabadhely egyszer biztosan elfogy. Mivel a külső HDD-k ára manapság már nagyon kedvező, sokan ebben a megoldásban gondolkodnak. 

Egy külső merevlemeznek számos előnye van a beépített megoldásokkal szemben: könnyen üzembe helyezhetők, hordozhatók és több géphez is csatlakoztathatók (bizonyos esetekben akár egyszerre is). Az ideális külső HDD nagy tárhelykapacitást nyújt, gyors, mobil és alacsony a zajszintje....

Cikk folytatásához kattints ide....