Termékek Menü

CloudConvert - Konvertáljon online ingyen és gyorsan!

Minden ismert fájltípust át tud konvertálni egy másikba, a CloudConvret oldal. A legtöbb böngészőből elérhető, és még ingyenes iPhone-os alkalmazása is van hozzá.

Cloudconvert beta

Még ugyan béta üzemmódban üzemel az oldal, de a CloudConvert így is gyorsan és egyszerűen dolgozik. Ha konvertálni szeretne fájlokat, ezzel az ingyenes oldallal is. Minden ismert dokumentum-, kép-, audió-, videó-, e-book és prezentációs fájltípust ismer & tud konvertálni egyikből a másikba, böngészőből, iPhone-ról, illetve már Chrome bővítménnyel.

Használata:

A Select Files opcióval ki kell választani, hogy melyik fájlt szeretné konvertálni. Ez lehet a PC-n vagy mobilon tárolt fájl is, de weboldalról (URL), illetve Google Drive, Dropbox és One Drive tárhelyekről is kiválasztható. Amint ez megtörtént, azonnal felajánlja azokat a fájltípusokat, amelyekbe lehetséges konvertálni az adott fájlt. Szóval azért nem tud bármit bármivé konvertálni, de a lehetőségek így is bőségesek. Ha nagyobb és hosszabb konvertálást igénylő fájlról van szó, érdemes e-mail értesítést kérni, mert ilyet is tud.

Kiválasztás után, nyomja meg a Start Conversion gombot. Amint megjelenik a zöld színű Download felirat (gomb), rá kell kattintani a konvertált fájl letöltésére, és akár QR-kód is készíthető a fájlhoz.

Forrás: cloudconvert.com
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus