Termékek Menü

Egész nap kell várnom a futárt?

A legjobb szállítási cím

A szállítási címen már megspórólható a gondok nagy része. Tudjuk, hogy a futárszolgálat 8:00-17:00 között kézbesít, tehát egy napközben üres lakásnál jobb a munkahely, vagy olyan személy címe, ahol később Ön átveheti a csomagot. Munkahelyen a recepciós, irodatitkár. Otthon a szomszéd, hozzátartozók, stb.

Kinek kell várnia a csomagot?

Mivel nem kötelező Önnek átvenni, ezért tetszőleges személyt megbízhat a csomag átvételével. A legfontosabb, hogy az illetővel egyeztessen a csomag érkezéséről. Meghatalmazás nem szükséges, mert a futár minden alkalommal aláíratja az átvételt az átvevővel.

Hagyja, hogy kiértesítsük!

Az értesítéshez bármely pillanatban el kell tudnunk Önt érni. Kérem gondosan ellenőrizze a vásárlás során, hogy jó e-mail címet adott meg, illetve ügyeljen hogy olyan telefonszámot adjon meg, amin a csomagot fogadó személy olvasni tudja a kiértesítő SMS-t.

Adjon meg szállítási megjegyzést!

A megrendelési folyamat során lehetőség van megjegyzésekben üzenni nekünk, kérjük éljen bátran ezzel a lehetőséggel! A szállításra vonatkozó kéréseket minden esetben továbbítjuk a szállító partnerünk felé. Ha nem biztos benne, hogy a futár értesíti a kézbesítésről, írja a megjegyzésbe ezt a kérését! Ha nincs kit megbízni az átvétellel és az Ön ideje korlátos, írja megjegyzésként, milyen napszakban tudja fogadn ia küldeményt (túl rövid idő intervallumot a futárok nem tudnak figyelembe venni)! Ha a címre történő eljutás lehet problémás, írjon megjegyzést ami megkönnyíti a tájékozódást!

< vissza

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik