Termékek Menü

Egyre népszerúbb az új Anti-Facebook közösségi oldal

A közösségi oldalakon főleg a Facebookon terjednek, az Ello közösségi oldalt hirdető posztok. Az oldal tavaly, mint privát közösségi oldal indult el, és hamarosan lehetővé tették, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Ello az új közösségi oldal

Az eddig (még) töretlen sikerét főleg a reklámmentességnek köszönheti. Az mindenkinek tiszta, hogy a Facebook (is) folyamatosan leköveti a felhasználói tevékenységét, figyeli a beszélgetéseket, a linkeket, amelyeket megosztunk, és ennek fényében reklámoz, ezernyi hirdetéssel ahol csak lehet. Ezzel ellentétben az Ellon például egyáltalán nem lehet lájkolni, csak az látszik az egyes bejegyzések alatt, hogy hányan látták azt, hozzászólni természetesen lehet.

Az oldalt egy rakás művész és programozó indította még el tavaly, az oldal szerkesztői ragaszkodnak hozzá, hogy a szolgáltatás mindenkinek teljesen ingyenes legyen! Számtalan kérdés felmerült már az új közösségi oldallal kapcsolatban, például hogy miből fogják fenntartani az oldalt, tényleg legyűri-e a facebookot? Nos annyi bizonyos hogy az oldal bár még mindig béta verzióban üzemel, kellően gyors, és tényleg reklámmentes. Kipróbáltuk, egyszerű átlátható fekete fehér design fogadja azt aki beregisztrál. Az oldal meghívásos rendszeren alapul, ha nincs Ellos ismerősünk, nem kell kétségbeesni, már az ello.co oldalon is lehet meghívót igényelni. Hátrányként azt lehet megemlíteni hogy jelenleg csak angol nyelven elérhető az oldal, de ez nem mindenkinek probléma, hiszen a Facebook is akkor volt a legmenőbb itthon amíg csak kevesen használták.

Ello profil

Az Ello főleg a tengerentúl lett egycsapásra népszerű, és mivel a felhasználói tábora folyamatosan növekszik, a reklámmentesség, és az újdonság varázsa miatt, már lehet találni magyar felhasználókat is az oldalon. Lehet ismerősöket keresni, illetve meghívni is. Reméljük sikeres lesz az Ello és nem törik meg a lendület, és főleg hogy ingyenes és reklámmentes marad!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus