Termékek Menü

Elromlott, mit tegyek? Garancia érvényesítése

Vásárlóink a számla ellenében érvényesíthetik a garanciát a vásárlástól számított 1 éven belül. A garancia azonban csak akkor ér valamit, ha vásárló és eladó számára is megnyugtató a termék további sorsa és a legkevesebb időkiesést okozza a javítás/csere. Olvassa el, mit kell tenni garancia érvényesítésekor...

A hibás termék visszajuttatása

A hiba javításához legfontosabb a termék visszajuttatása az Ön részéről. Ennek költsége - a jogszabályokat követve - minden esetben a vásárlóra hárul. A költségek csökkentése érdekében lehetőséget adunk a személyes visszajuttatásra, kérjük érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben ez nem kivitelezhető, a postai/futár visszajuttatást javasoljuk. Ennek megszervezését Öntől kérjük.

A hibás termékek bevizsgálása

Átvételi partnerünk gyorsan eljuttatja részünkre a hibás terméket, Mi nekilátunk a bevizsgálásnak amint lehetséges. A bevizsgálásra szükség van, hogy a minőségi márkák termékgarancia előnyeit élvezhessük. Ennek eszköze a minél konkrétabban definiált hibaleírás, melyet továbbítunk a gyártó és a vásárlók felé. Ezt az ügyintézést áruházunk átvállalja öntől. Technikusaink Ön által is hozzáférhetően dokumentálják a teszteket és döntenek a termék további sorsáról.

A hibás termék cseréje, kiküldése

A tesztekkel igazolható hibás terméket a gyártóhoz juttatjuk vissza, A tesztek szerint hibátlan termékeket Önhöz kell v. Csere esetén a termék nyilvánvalóan és dokumentáltan hibás. A gyártói cserével nem raboljuk az Ön idejét. A hiba beigazolódása esetén Ön készletről új terméket kap és a garanciális időt meghosszabbítjuk.

Előfordul, hogy a termék hibátlan. Ebben az esetben nincs mód cserére, de további támogatást nyújtunk a helyes használathoz akár szóban, vagy írásban. 

< vissza

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik