Termékek Menü

Érkezik az első Microsoft Lumnia okostelefon!

Felpörögtek az események a Microsoft háza táján! A redmondiak a vártnál korábban jelentették be, hogy a felvásárolt Nokia nevet elhagyva mostantól Microsoft névvel illetik az általuk gyártott készülékeket, most pedig be is jelentették, hogy hamarosan, napokon belül érkezik a Microsoft Lumnia!

A képet nem rég osztották meg a közönséggel; a képen egy sokat sejtető Microsoft okostelefon részlete látható, valamint egy dátum. A képhez nem fűztek hozzá semmit, így csak holnap fog kiderülni, hogy milyen készülékkel fog előrukkolni a redmondi óriásvállalat. A kép máris számtalan pletyka alapját szolgálja, van, aki szerint a belépő Lumnia modell érkezik, mások szerint a bejelentésre váró modell a Nokia Lumnia 530 utódja lesz.

Az új okostelefon kínai források szerint a Microsoft okostelefon egy 5 colos, 960*540-es felbontásra alkalmas kijelzőt kap, Windows Phone 8.1 opercáiós rendszert. Az új készülék valószínűleg az alsó, vagy alsó-középkategóriás okostelefonok piacát fogja erősíteni, de egyenlőre csak annyi biztos, hogy november 11.-én egy új készüléket jelent be a Microsoft.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus