Termékek Menü

Glow - fülhallgató amely felveszi a szíved ritmusát

A Glow nevezetű kiegészítő kábelei képesek felvenni a zene vagy a szív ritmusát és úgy villogni, miközben a legjobb zenéket hallgatod. A füles az első olyan fülhallgató lehet, mely egy beépített lézerfényt is tartalmaz.

Glow lézer fülhallgató

A fülhallgató a beépített lézerfények segítségével piros, zöld és kék színben tudják visszaadni a ritmust, a készítők a fülhallgató házába egy pulzusszám-érzékelőt is beépítettek, aminek eredményeképp akár a szívverésünk ritmusába is képes villogni. A lézerfényhez egy beépített akkumulátorra is szükség van, amely  ~8 órányi zenehallgatáshoz biztosít segédfényt, kikapcsolt állapotban pedig ugyanúgy használhatjuk, mint egy normál fülhallgatót.

A vezérlőegységgel lehetőségünk van egyrészt a zenelejátszót irányítani (hangerő fel-le, előre-hátra léptetés), a beépített mikrofonnak köszönhetően ezen keresztül fogadhatjuk a beérkező hívásokat. A projekt a Kickstarter közösségi finanszírozású weboldalon indult, a kitűzött 100 ezer dollárt már sikerült túlszárnyalniuk, hiszen lassan meglesz a 400 ezer dollár is, és 28 nap van még hátra. Jelenleg 149 dollárért lehet feliratkozni, a kiszállítás pedig nagyjából júliusra várható.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus