Termékek Menü

Rocketbook: Hagyományos kézzel írt jegyzetek küldése felhőbe

A Rocketbook rendszer egy speciális jegyzetfüzet és egy mobil applikáció kombinációja. A felhasználók jegyzeteket írhatnak kézzel, terveket készíthetnek majd ezeket könnyedén feltölthetik az internetre. Ezentúl nem kell lemondani a hagyományos jegyzetelésről a digitalizáció érdekében: a Rocketbook jegyzetfüzetébe tollal írhatjuk jegyzeteinket, rajzolgathatunk, majd egy gombnyomással feltölthetjük a kívánt oldalakat a kiválasztott tárhelyre.

Rocketbook 2015

Első ránézésre nem sokban különbözik bármelyik írószerboltban kapható változattól, viszont a lapokat úgy tervezték, hogy könnyen digitalizálhatóak legyenek. Az jegyzetfüzet oldalainak alján 7 különböző ikon található, melyekhez hozzárendelhetjük a Dropbox, Drive, OneDrive tárhelyeinket, az e-mail címünket, közösségi oldalakat. Elsősorban jó minőségű JPG-formátumban töltődik fel az oldal a felhőbe, míg e-mailben PDF-be konvertálja a kijelölt jegyzetet.

Újrafelhasználás mikrohullámú sütővel:

A füzethez a Pilot Frixion hőérzékeny, fekete tollat adják, ennek köszönhető, hogy az egész füzet egy szempillantás alatt újra üres lesz, csak fél percre, egy mikrohullámú sütőbe kell tenni, és akár több száz oldalról egyszerre törlődik minden addigi írás. Jelenleg ezt a műveletet huszonötször lehet (ajánlottan) megtenni, tehát érdemes a füzetet teljesen kihasználni. Az alábbi videóban megtekintető hogyan is működik a Rocketbook.

A füzetért és a tollért jelenleg 25 dollárt kérnek, IndieGogo-kampány keretében. Nyárig elkészül az ingyenes app androidos és iOS-re készített változata is, amely a szkennelést végzi.

Forrás: indiegogo.com/projects/rocketbook

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus