Termékek Menü

Hogyan adhatok le rendelést?

Rendelés számítógéppel/mobileszközzel - ez a leghatékonyabb

Minden számítógépes vásárlás internetes böngészőkben zajlik akár a www.dvdolcson.eu, akár a http://facebook.dvdolcson.webaruhaz oldalunkról rendel. Számítógépes rendelés a tebletről illetve mobiltelefonról leadott rendelés is. A böngészőben látható képek, leírások, paraméterek, vélemények és tesztek átnézése után a választott termékek a kosárban gyűlnek össze. A kosár tartalmat Ön ellenőrizheti, majd ezt követi a fizetés a számlázási/szállítási adatok megadása. A vásárlási folyamat során egészen a megrendelést véglegesítő gomb megnyomásáig kell eljutni. Ezután indul útjára a rendelés teljesítése és válik lehetővé a kiszállítás/átvétel.

Ez a leghatékonyabb vásárlási forma, mert a legalaposabban lehet átnézni a termékek tulajdonságait, sőt a választáshoz fontos termékösszehasonlítás is sokkal könnyebb ezzel a módszerrel. Legnagyobb igyekezetünk ellenére felmerülhet Önben még néhány kérdés, ekkor Ügyfélszolgálatunk szívesen ad további tájékoztatást a termékekről és a rendelés menetéről.

Vásárlás élőszóban telefonon- válasszunk együtt!

Mindenkinek javasoljuk a szóbeli vásárlást, aki így tudja legjobban kialakítani elképzelését és meghatározni igényeit. A telefonos rendelésnél is hasznos a számítógép, nem árt ha együtt nézzük át az ajánlatokat! Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9:00-17.00 óráig várja hívását. A rendeléshez e-mail címre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre, fizetési módra és szállítási/átvételi módra is szükség van. Ezután indulhat útjára a rendelés teljesítése és válik lehetővé a kiszállítás/átvétel. Várjuk hívását a +36 30 232 8896 telefonszámon!

Vásárlás elektronikus levélben, írásban

Az e-mail rendelések esetében is javasoljuk a szóbeli egyeztetést, sőt Ügyfélszolgálatunk minden esetben megpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot. Ezért kérjük adjon meg a levélben telefonszámot is, ezen felül pedig törekedjen a minél egyértelműbb fogalmazásra. A rendelési e-mail-ben célszerű hivatkozni az áruházban található terméknevekre, cikkszámokra és megírni a darabszámot. A rendeléshez e-mail címre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre, fizetési módra és szállítási/átvételi módra is szükség vanEzután indulhat útjára a rendelés teljesítése és válik lehetővé a kiszállítás/átvétel. Megrendelését vagy ajánlatkérését várjuk az info@dvdolcson.eu címen.

Vásárlás SMS-ben, írásban

Az SMS-ben tömören, egyértelműen határozza meg rendelésre vonatkozó igényeit. A rendelés akkor egyértelmű, ha cikkszám és darabszám is látszik. A rendelési SMS-ben célszerű hivatkozni az áruházban található terméknevekre, cikkszámokra és megírni a darabszámot is. A rendeléshez e-mail címre, telefonszámra, számlázási címre, szállítási címre, fizetési módra és szállítási/átvételi módra is szükség van. Ügyfélszolgálatunk a szükséges egyeztetéseket azon a számon kísérli meg, amelyről az SMS-t küldték. Ezután indulhat útjára a rendelés teljesítése és válik lehetővé a kiszállítás/átvétel. Megrendelését vagy ajánlatkérését várjuk az +36 30 232 8896 számon.

< vissza

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik