Termékek Menü

Így írható DVD vagy Blu-ray ingyen és egyszerűen!

BurnAware Free 7.7 - CD, DVD, Blu-ray író

Bár a CD/DVD írásra a már jól bevált szoftvereket részesítjük előnyben, sokszor nincs keret, vagy nincs szükség egy nagy, kereskedelmi szoftverre ahhoz, hogy felírjunk egy lemezt. A BurnAware egy nagyon ügyes sikerült kis lemezkezelő eszköz. Az egész telepítőkészlet nincs 10 MB, és akár Blu-ray, vagy HD DVD lemezeket is írhatunk vele. De az újraírható lemezekkel is elbánik, és persze nem csak felír, hanem ISO fájlt is képes létrehozni.

BurnAware Free 7.7

Számos lemezformátumot ismer és könnyen használható. A támogatott formátumok listája bőséges: többek között az adatlemezek, Blu-ray, audio vagy mp3 CD, videó DVD-kel is boldogul. Lehetőségünk van arra, hogy automatikus ellenőrzéseket végezzünk a lemezeken és a fájlokon.

A felülete nagyon egyszerű, de ízléses, jól átgondolt, így a használata igazán könnyű, és a legjobb hogy már magyar nyelvű menüvel települnek a legújabb kiadások. A szoftver kis erőforrás-igényű, elindítása után a program főablaka fogad, amely gyakorlatilag maga a főmenü, innen érhetőek el a legfontosabb funkciók. A szoftvert kifejezetten felhasználóbarát, így kezdőknek is ajánlott, akár XP-re Akár Windows 7-re is

BurnAware Free 7.7

A telepítésekor erre figyeljünk:

Az ingyenes programok, sokszor felajánlanak hasonló vagy más hasznos szoftvert telepítésre, illetve keresőmotort, vírusirtó toolbart szeretnének egyidejúleg feltelepíteni gépünkre. Tehát figyelmesen olvassuk el a telepítés folyamatán a választható opciókat, és a szoftver felhasználási feltételeinek elfogadásán kívül, az egyéb telepíteni kívánt alkalmazás előtti jelölőnégyzetből vegyük ki a pipákat, és így nem fog más feltelepülni csak a remek kis szoftverünk.

Letöltés

Forrás: burnaware.com & letoltes.prim.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus