Termékek Menü

Itt a YouTube legújabb funkciója!

Ha egy-egy videó megtekintése közben, szívesen nézőpontot váltana, más kameraállásból szeretné megtekinteni az adott helyzetet, jó hírünk van! A YouTube-on megteheti.

Madilyn Bailey

A videót megtekintő felhasználó érdekes élményben részesülhet, mert ha nem tetszik a készítők által éppen aktuális nézőpont, egyszerűen át lehet váltani egy másikra. A rossz hír pedig az hogy jelenleg az új funkciót csak egyetlen videón lehet tesztelni: Madilyn Bailey énekesnő koncertfelvételén.

A beágyazási funkció hiánya miatt a többnézetes videót ide kattintva lehet megtekinteni.
Az oldalon figyelmeztetéssel kezd az videó, hogy többnézetes módban fog megjelenni a tartalom, a „Got it” gombra kattintva megjelennek a kameraállások, és úgy fogja érezni magát, mintha Ön lenne a felvétel rendezője. Madilyn Bailey fellépését 4 kameraállásból rögzítették, ezek között az egérrel, kicsit kényelmesebben a billentyűzet jobbra-balra nyilaival, vagy az 1-2-3-4 billentyűkkel lehet váltogatni. Jelenleg ez az egyetlen ilyen többnézetes videó, de várják a YouTube-nál az ilyen többletmunkát igénylő felvételek készítőit, akik segítenek tesztelni az új funkciót, és hajlandók ennek megfelelően feltölteni videójukat, jelentkezni ide kattintva is lehet.

Forrás HVG

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus