Termékek Menü

Megjavítja, kifizeti a hibás notebookokat az Asus

Egy nem mindennapi ajánlattal állt elő az Asus, amelynek a célja a cég által gyártott laptopok megbízhatóságának népszerűsítése. Bár az Asus termékei már évek óta a megbízhatóságukról ismertek, de hogy a 2015-ben is megérje az Asus termékeit választani, arról a cég egy különleges ajánlattal gondoskodott.

Asus Logo

Amennyiben valaki az akcióban részt vevő országban: (jelenleg:) Olaszország, Spanyolország, Nagy-Britannia, Csehország, Szlovákia, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Montenegró, Macedónia, Szlovénia, Asus laptopot vásárol, és a termék a vásárlástól számított 8. nap után, a 365. napig meghibásodik, úgy az Asus nemcsak megjavítja a laptopot, hanem a teljes vételárat is visszafizeti! Az akcióba Magyarország is hamarosan bekapcsolódik, a hazai képviselet szerint.

Ha a 8. nap előtt hibásodik meg a gép, akkor a garanciát az eladón keresztül kell érvényesíteni. Az ajánlat 2015. február 16. és december 31. között vásárolt laptopokra érvényes. Az akcióban résztvevő termékek listája viszont még csak egy-két országos képviselet oldalán olvasható, az angol lista (még üres) ide kattintva, a szerb lista pedig (feltöltött) ide kattintva érhető el.

Fontos, hogy a vásárlás napjától számítva a vevőnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy regisztrálja a megvásárolt terméket a www.asuspromotions.com honlapon, és csatolja a vásárlásról szóló bizonylatot. Ha egy éven belül a laptop meghibásodik, a vevőnek értesítenie kell az ASUS szervizközpontját, majd 30 napon belül nyilatkoznia kell a pénzvisszatérítési kérelméről. A kérvény jóváhagyása után 30 nap áll az ASUS rendelkezésére, hogy visszafizesse a termék vételárát. Az ASUS alkalmazottak nem vehetnek részt az akcióban, megkötés még, hogy háztartásonként 1, cégenként 10 gépre érvényesíthető a promóció. És természetesen a szándékos rongálás, nem rendeltetésszerű használatból eredő károk kizáró okot jelentenek.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus