Termékek Menü

Mégsem jött a Windows 9 :((

Se ingyenesség, se Windows 9.

Mégsem jelent meg tegnap a Microsoft legújabb operációs rendszere. Sőt, a Windows 9 név helyett mostantól Windows 10 néven számíthatunk ma az üzleti szférát megcélzó rendszerre, de sajnos csak jövő év közepétől.

Windows 10 Technical Preview hamarosan: http://bit.ly/1rtkKjz

A Threshold kódnevű operációs rendszer végleg megválik a csempe jellegű elrendezéstől, és mivel ez a váltás igen éles, jobbnak látták kihagyni a 9-es verziószámot. ( és persze a 10 is jobban cseng )
Az új Windows egységes felülettel fog rendelkezni tableten és laptopon is, váltás esetén pedig az OS tudni fogja, hogy épp tableten, vagy PC-n fut-e. A Windows Phone szintén a Windows 10-et követi, azzal a kivétellel, hogy abban nem lesz Asztal

A 10 a Microsoft a Windows 8.1 okozta traumáját próbálja orvosolni, így a vállalat a lehető legnyíltabban fog együttműködni a rendszerrel kapcsolatban.

Az bemutatón úgy fogalmaztak; az új rendszer célja, hogy olyan érzés legyen majd használni, mintha egy régi Toyota Priusból ülnénk egy Teslába. ( A Prius az amerikai piac Smartja, a legtöbben komikusnak tartják a hybrid autót a tengerentúlon )

www.dvdolcson.eu
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus