Termékek Menü

Miért drágábbak a Verbatim lemezek?

Tudta, hogy miért kell többet fizetnie ezekért a lemezekért?

Most lerántjuk a leplet arról, miért drágábbak a Verbatim lemezek és mivel tudnak többet a konkurens lemezekkel szemben.

Többek fantáziáját is megmozgatta már az, hogy miért drágábbak a Verbatim lemezek, a piacon kapható többi lemezzel szemben,- mivel külsőre, kapacitásra semmiben nem különbözik egymástól. 

A Verbatim folyamatos innovációs fejlesztéseinek köszönhetően vált a piac egyik legmegbízhatóbb és egyben közismert szereplőjévé a lemezgyártásban. A lemezek több különböző réteggel lehetnek ellátva, attól függően, hogy a lemez egyszer vagy többször is írható. Az AZO réteg, ellenállóbb az ultraibolya fénnyel szemben, a fokozott védelem és megbízhatóság érdekében. Ez az adatrögzítési réteg nemcsak az új meghajtók rendkívül nagy lézersebességét és forgási sebességét viseli el, hanem maximalizálja az új meghajtók teljesítményét is.


Az
AZO-réteg nagy érzékenysége nagy sebességeknél is megbízható írást tesz lehetővé, nagy fényvisszaverési tényezője pedig kiküszöböli az olvasási hibákat. Nagyon fontos az is, hogy az adatrögzítő réteg minél vékonyabb legyen. Minél vékonyabb a réteg, annál nagyobb az érzékenysége és a teljesítménytartaléka, illetve annál biztonságosabban írható nagy sebességeken. Védőbevonatok

Kemény, átlátszó felületi réteg, amely fokozottan véd a felület véletlen károsodása ellen, fokozottan karcálló, így csökkenti az értékes zeneszámok és a fontos adatok elvesztésének veszélyét.

A harmadik típus a karcmentes (Scratch Resistant) és extra védelemmel (Extra Protection) ellátott bevonatú CD lemez, amely ellenállóbb a felületet érő külső behatásokkal szemben.

Fokozottan karcálló, kifejezetten DVD-adathordozókhoz kifejlesztett védőbevonat. Vannak rendkívül intenzíven használt DVD-k, mint például a 8 cm-es lemezek, amelyeket gyakran cserélnek a videokamerában, szabad ég alatt. A Verbatim 8 cm-es DVD-lemezeket a „Hard Coat” védőréteg óvja az esetleges sérülésektől. Ez a védőréteg ellenáll az ujjlenyomatoknak, a pornak, a statikus töltésnek és a víznek. 

A Verbatim BD-R lemezeinél használt réteg márkaneve. A kifejezetten Verbatim BD-R adathordozóihoz kifejlesztett szervetlen adatrögzítő réteg kiváló írási kompatibilitást és megnövelt stabilitású archiválást biztosít

A Verbatim 10-szeres – 32-szeres sebességű DVD-RW és CD-RW lemezeinél használt réteg. Ez a speciális adatrögzítési réteg teszi lehetővé a zajmentes többszöri újraírást. A Verbatim CD-RW és DVD-RW lemezein egy speciális adatrögzítési réteg van (Super Eutectic Recording Layer, SERL). A hagyományos újraírható lemezek rögzítési rétege és ennek következtében a felvétel minősége minden újraírással romlik. Ezzel szemben a Verbatim újraírható lemezeinél a rögzítési réteg minden törlés után visszakerül eredeti állapotába, készen az újabb felvételre. A SERL egyúttal kiváló archiválási stabilitást biztosít, és lehetővé teszi a nagy sebességű írást. A felhasználók tehát minden egyes alkalommal élvezhetik a tökéletes, nagy sebességű adattárolás előnyeit.

Verbatim kínálatunk:

  

 

 

(forrás: http://www.verbatim.hu/hu_18/article_core-technologies_1120_0.html?con=51)

Hasznosnak találta írásunkat? Kérjük nyomjon egy tetsziket vagy +1 -et!
 
 
Tartalomhoz tartozó címkék: cikkek
blog comments powered by Disqus