Termékek Menü

Wireless Sony fülhallgtó

Megjelent a világ első 9.1-es térhangzású vezeték nélküli fülhallgatója, a #Sony nevével fémjelezve. A MDR-HW700DS típusjelzést kapott termék valós koncertélményt az otthon kényelmével fúzionálja, a zavartalan #wireless jelátvitel pedig 2,4 GHz-es és 5 GHz-es frekvenciatartományban mozog. 

A Sony nem mást, mint az Oscar díjjal is jutalmazott hangmérnököt, #TomMcCarthy-t kérte fel a kooperációra. A MDR-HW700DS több hangzásmódot is kínál, melyek közt a "Mozi/Cinema" a filmekhez lesz a kiváló, a "Hang/Voice" beszélgetős műsorok hallgatásához, a "Játék/Game" pedig értelemszerűen a játékokhoz nyújt kiváló teljesítményt.

A legkoreszerűbb térhatású hangzással, VPT (Virtualphones Technology) technológiával szerelt fülhallgató két 50 mm-es membránnal lett felvértezve, viselése pedig hosszabb időn keresztül is kényelmes, a minőségi párnázásnak is köszönhetően. A frekvenciatartomány 5000 Hz és 25 000 Hz között mozog, ugyanakkor képes 192 Khz-es, 24-bites hanganyagok közvetítésére.
A Sony termékéhez tartozik a DSP-t használó központi egység, melyek 3 HDMI csatlakozó kapott helyet, de optikai audió bemenet és analóg sztereó audió bemenet is felfedezhető. Az új fejhallgató 4K-s televíziós vagy projektoros rendszerhez csatlakoztatva is kiváló. Töltése 3 órát vesz igénybe az USB csatlakozón keresztül, így a Sony füllhalgató 12 óra üzemidőt biztosít.
Egyenlőre sajnos csak az #Amazon kínálatában található meg, ugyanis a termék forgalmazása csak a hónapokban kezdődik meg. Aki már most szerelmes a Sony új üdvöskéjébe, az Amazonon keresztül 421 dolláért vásárolhatja meg: http://goo.gl/PC7H7c
Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus