Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Termékek Menü

A csomaggal gondom volt, mit kellett volna tennem?

Legjobb résen lenni

A csomag érkezésekor első a csomag sérülések ellenőrzése. Ez azonnal látszik és a futár még jelen van. Ekkor még időben kérheti jegyzőkönyv felvételét, melyre minden futárszolgálat fel van készülve. Kérjük ebben az esetben is lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal e-mail-ben, vagy telefonon jelezve a problémát.

A csomag bontásakor kérjük, a postai csomag szállítási borítását (még nem a termékcsomagolás) óvatosan végezze! A gondos bontás közben manapság mindenkinek javasolt, hogy használjon mobiltelefont, kamerát a csomag állapotának fényképes, videofelvételes dokumentálására. Itt a legfontosabb, hogy időben észrevegyük a rendelt termékek sérüléseire utaló jeleket, ami a szállításra használt dobozon/borítékon belül a termékcsomagolás esetleges sérüléseiből sokszor már kiderül. Ebben az esetben az esetet leírva lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal! Csak ezután bontsa tovább a csomagot, vagy próbálja ki a terméket!

Amennyiben a reklamáció a beltartalmat, a terméket vagy a számlát érinti, kérjük szintén mielőbb lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal!

Az együttműködés közös érdekünk.

< vissza

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik