Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Termékek Menü

Fülhallgatók mikrofonnal

Fülhallgatók mikrofonnal

Életünk szerves részét képezik a mobil eszközök, és ennek kapcsán a headset-ek is. Legyen az akár egy fejhallgató vagy egy fülhallgató, a napi kapkodásban és rohanásban hasznos segítői lehetnek a mindennapjainknak. Egyrészt kényelmi funkciót töltenek be. Nem szükséges a telefont folyton elővenni a fülhallgatóhoz, melyben mikrofon is van beépítve a hívások lebonyolításához. Ezzel a készülékünk biztonságát is óvjuk az esetleges sérülésektől, karcolásoktól, amelyeket a mozgatás közben szerezhetnének.

A választás alappillérei

A headsetek termékkínálata igen széles. Az ideális termék kiválasztásánál vegyük figyelembe a felhasználói szokásainkat. Milyen körülmények között fogjuk használni, milyen időtartam alatt és milyen gyakran. Talán ez most komplikáltan hangzik, de a fülhallgatók termékleírásait böngészve könnyedén megtalálhatjuk a számunkra ideális darabot.

Elsőként azt kell eldöntetnünk, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli kivitelt szeretnénk. A vezeték nélküli kivitelek újszerűbb megoldások. Ezek a fülhallgatók a Bluetooth rendszeren keresztül csatlakoznak a telefonkészülékhez. A vezetékek mellőzése egy szabadabb mozgást tesz lehetővé, mivel nem kell többé a kábelre figyelnünk. A vezeték amúgy is könnyen beakadhat, és meg is sérülhet.

A kiválasztásban fontos szerep jut a használaton kívül a viselésnek is. A fülhallgatónak jól kell illeszkedni a füledhez, hogy a hangminőség jó legyen, illetve azért is, hogy viselete kényelmes legyen. A fülhallgatók nagy részét a gyártók már cserélhető gumiharanggal forgalmazzák, így ki-ki igényei szerint kiválaszthatja az ízléséhez ideális méretű és kialakítású fülharangot, mely biztosítja, hogy a fülhallgató a helyén is maradjon.

Headset használata

Fülhallgatók mikrofonnal

Nem kell túl mélyre ásni magunkat a fülhallgatók világában, hogy találjunk mikrofonos kivitelt. A jelenleg forgalomban lévő fülhallgatók mindegyike mikrofonnal is rendelkezik. Így a zenehallgatás mellett a telefonhívások lebonyolítására is tökéletesen megfelel.

A Maxell Fusion+Bluetooth fülhallgató (természetesen mikrofonnal) bárki elvárásainak megfelelő headset lehet. Ezüst színének köszönhetően öltöztet is, de nem túl feltűnő darab. Vezeték nélküli kialakításának köszönhetően rugalmasan használhatjuk a hétköznapok során és tevékenységek végzése közben is. Minőségi hangzás jellemzi, előnyös zenehallgatáshoz, de a mikrofonos kivitelből adódóan az üzleti életben a tárgyalások során sem fog cserben hagyni.

Maxell Fusion+Bluetooth fülhallgató

Headset-et mindenkinek!

Weboldalunkon a mikrofonos fülhallgatók sem képeznek hiányt. Rendszeres használatukkal sokkal kényelmesebben élhetjük mindennapjainkat. Amikor csörög a telefon, elkerülhetjük a készülék keresését a táskánkban, hanem ehelyett csak egy gomb megnyomásával a vonalban lehetünk. Hivatalos, sürgős, személyes telefonbeszélgetések egyszerű lebonyolítását teszi lehetővé. Egy ilyen eszköz otthoni használatával leegyszerűsödnek a mindennapi dolgaink.

Ki ne tudna a házimunka elvégzése közben egy baráti telefonbeszélgetést lefolytatni? Sok időt spórolhat meg egy mikrofonnal felszerelt fülhallgató használatával. A megnyert időt aztán tetszése szerint használhatja fel, akár arra is, hogy tovább böngészi termékkínálatunkat. Az eszközök világát éljük. Ezek beszerzése és használata egy kényelmesebb, egyszerűbb vagy akár egy tartalmasabb, színesebb életvitelhez fog hozzájuttatni minket.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus