Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Termékek Menü

Próbálja ki a Baidu biztonságos és gyors böngészőjét

Érdemes egy próbát tenni a Baidu böngészőjével, teljes nevén a Baidu Spark Security Browserrel, főként a két legfontosabb tulajdonsága: a gyorsasága és a biztonságossága miatt is.

Baidu Spark Security Browser

A Baidu Browser nyílt forráskódú Chromium motoron alapszik, ezt használja a Chrome is, viszont a Spark sebessége szemmel látható, és éppen úgy működik, mint hasonló társai, azonban a címsor mellett jó pár egyedi opció is felfedezhető. Ilyen az azonnali letöltés lehetőségét, ha olyan oldalra tévednénk, ahol videók vannak mint például a YouTube, és hasonlóan könnyű a helyzet a torrent-oldalakkal is, beépített letöltésvezérlőjének köszönhetően. A videók letöltése mellett rögtön mp3 formátum is választható, ha csak a zene a fontos.

Baidu Spark Security Browser 2

Ezenkívül készíthetünk képernyőfotókat a választott és meglátogatott oldalakról, de azt is egyszerűen beállíthatjuk, ha csak egy részletet szeretnénk megörökíteni. És akik elsősorban nem a funkciók miatt választanak böngészőt hanem a gyorsaság és a kinézet miatt, azok számára (is) felül, a Skin opció alatt egy sor háttérkép vár letöltésre, amelyekkel egyedi ruhába öltöztethető a böngésző.

A böngésző letölthető innen: sparksecurity.baidu.com

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus