Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Termékek Menü

USB pendrive az SSD gyorsaságával ötvözve!

Napjainkban egyre elérhetőbb árakon vásárolhatók meg az USB 3.0 csatlakozófelülettel rendelkező pendrive eszközök, természetesen néhány kivétellel, hisz a megjelenő SSD sebességet biztosító pendriveok belső felépítésük miatt még mindig túlárazottak, de a jövő adathordozói így is körvonalazódnak.

A Visiontek a napokban bemutatott pocket SSD-je tökéletes példa. Az eszköz háza a repülőgép iparban is felhasznált anyagokkal szavatolja a strapabíróságot, az SSD vezérlőt pedig némi NAND flash memóriával is felturbózták. Az eszköz 455 MB/s-os olvasási- és 440 MB/s-os írási tempó elérésére képes, így nem sokkal marad csak le a SATA 6 Gbps-os SSD meghajtók teljesítményétől. Érdekesség, hogy az over-provisioning technológia miatt 7%-nyi tárhelyet mindkét modellnél fenntart magának a rendszer a hibajavító funkció, illetve a gyorsítótár számára – ezért a 128 GB-os modellnél csak 120 GB-nyi, a 256 GB-os modellnél pedig csak 240 GB-nyi tárhely áll rendelkezésre.

A két év garanciával rendelkező adathordozók közül a 120 GB-os 110 dolláros áron, 240 GB-os nagytestvére pedig 180 dolláros áron lesz elérhető.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog
blog comments powered by Disqus