Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Termékek Menü

Xiaomi Kültéri biztonsági kamera 1080p + vevőegység szett (130°-os, HD, éjjellátó, mágneses, mozgásérzékelés)

Ár:
49.870 Ft
32.990 Ft
Kedvezmény: 16.880 Ft
Gyártó:
Cikkszám: BHR4435GL
Hűségpont jár: 0
Értékelés: Nem értékelt
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-05-17

Leírás és Paraméterek

Szélesebb kép, nagyobb lefedett terület.
Láss többet a 130°-os látószöggel és nézd meg, mi történik a ház körül 1080p nagy felbontásban.

Tiszta képek sötétben is és háttérvilágítás beállítás.
A WDR technológiával és az f 2.1 nagy rekesznyílással a kamera tiszta, részletes képeket képes rögzíteni akár sötétségben vagy háttérfénynél. Az éjszakai látási távolság akár 7m-ig, a szabadtéri környezet tisztább éjszakai megjelenítéséhez.

Egy beltéri vevő 4 kültéri kamera csatlakozást képes kiszolgálni 4 kamera készíthet felvételt egy időben, vakfoltok nélkül.
Több kamera működhet egy időben a ház körül bármilyen szögből. Ellenőrizheted akár 4 kamera képét egy időben a telefonodon, és rákoppinthatsz a képre, hogy megnézd a részleteket, így a házadon tarthatod a szemedet bárhonnan.

Megbízható melegben és hidegben is, stabil működés különböző hőmérsékleti értékek mellett.
Széles működési hőmérséklet-tartománnyal a kamera normál működésre képes -20°C és +50°C között, egész évben védelmezve a házadat.

Valós idejű riasztást kapsz a telefonodra gyanús tevékenység esetén.
A kamera lopásgátló csavarszerkezettel és beépített giroszkóppal rendelkezik. Ha abnormális aktivitást észlel, valós idejű figyelmeztetést küld a telefonra.

Valós idejű riasztás abnormális kültéri tevékenység esetén.
Elindítja a felvételt és küldi az értesítéseket, ha váratlan hőmérsékletváltozást és szokatlan aktivitást észlel 7 méteren belül. Intelligens emberi alak-érzékelés, valós időben.

Többféle tárolási mód.
A beltéri vevőegység képes tárolni a felvételeket helyi TF kártyán, USB pendrive-on és/vagy 3 napos görgetett felhő tárhelyen, hogy a videó tárolási igényeidnek megfelel, megelőzve ezzel az információvesztést és szivárgást. A kamera az új generációs H.265 videó kódolási technológiát alkalmazza, további tárhelyet takaríthatsz meg, tekintsd meg a szaggatásmentes képeket gyors és stabil kapcsolaton anélkül, hogy tovább kellene fejlesztened a hálózatodat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!