Cookiek (sütik) használatának szabályzata

Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Affiliate

Üdvözöljük! Legyen az Üzlettársunk!

Miért éri meg ez Önnek?
10% jutalék minden eladott termék árából!
50 Ft jutalék minden regisztráció után!


Az Affiliate programunk keretében 10%-os részesedést ajánlunk az Ön által hozott vásárlások árából, valamint esetenkénti 50 Ft illeti az Ön által regisztrált felhasználók után. Ezáltal Önnek rendszeres időközönként realizálódó valóságos, kiszámítható jövedelme lehet. Ehhez nincs szüksége informatikai ismeretekre, de természetesen ezért a gyümölcsért is dolgozni kell, viszont befektetett munka bőven megtérül amint megismeri és kihasználja az Affiliate programunk által kínált lehetőségeket.

Hogyan lehet az üzlettársunk? 
Személyesen: Képviselheti barátai, ismerősei, partnerei körében webáruházunkat, ajánlva, hogy regisztráljanak vagy vásároljanak az Ön partnerkódján keresztül. Weboldalával: Helyezze ki Bannerünket honlapjára! Weboldaláról érkező látogatókkal még gyorsabban lehet az Ön által generált forgalmat növelni. Apróhirdető portálokon: Hirdesse a termékeket apróhirdető oldalakon. Fontos megjegyeznünk, hogy a Bannerek nem alkalmazhatóak apró hirdető portálokon, ide egyedi linket kell készítenünk, mint ez:

Affiliate apróhírdetés minta

Közösségi oldalakon (Facebook, Google+): Könnyen hirdetheti akár saját Facebook oldalán is a termékeket. Fontos megjegyeznünk, hogy a Bannerek nem alkalmazhatóak közösségi oldalakon, ide egyedi linket kell készítenünk, mint ez:

Affiliate Közösségi hírdetés minta

Hogyan működik a rendszer?
Önnek lesz egy saját partnerkódja, amely segítségével tudja hirdeti az adott terméket, illetve az oldalt. A partnerkódjával ellátott hirdetés hatására jön a látogató és vásárol a webáruházunkban. A vásárlónak a megrendelt termékét kiszállítjuk, vagy átveszi személyesen, és a teljesítés után már fizetjük is Önnek a jutalékokat. Az Ön saját partnerkódját figyeli a rendszer ami az egyedi linkjében is szerepel. Így a hozott vásárló jutaléka az Ön fiókjához rendelődik.

Mit kell tennem, hogy partner legyek?
Első lépésben, hogy regisztrálja magát webáruházunkban, ez szükséges ahhoz hogy kaphasson egy partnerkódot amit a saját ügyfélfiókjában is láthat az affiliate menüpont alatt. Ezután vagy később bármikor, regisztrációkor megadott belépési azonosítóit megadva beléphet adminisztrációs felületünkre, és ellenőrizheti az Ön által értékesített termékek jutalékát, feliratkozókat vagy a hozott látogatókat. Minden segítséget megadunk az induláshoz, így majd látni fogja, hogy pofonegyszerű értékesítés.

1. Regisztráció / Bejelentkezés

Affiliate Belépés / Regisztráció

2. Belépés az Affiliate Fiókba

Affiliate Fiók

Mi az a partnerkód / ID szám?
Amint regisztrált partner lett a webáruházban a rendszer ad Önnek egy saját partnerkódot azaz egy ID számot ami egy mintapéldán keresztül így néz ki: id=2704546 Ezzel az egyedi partnerkóddal azonosítjuk Önt és teljesítjük jutalékait.

Hogyan tudok Bannereket készíteni és elhelyezni egyes oldalaimon?
Előre elkészített Banner képeket és szöveges hirdetéseket talál a saját felhasználói fiókjában ha az Affiliate menüpontra kattint. Ezek már tartalmazzák az Ön ID számát azaz partnerkódját! Nincs más dolga mint kimásolni a linket és beágyazni az adott hirdetési oldal forráskódjába. Figyelem! Ezek nem alkalmazhatóak apró hirdető portálokon és közösségi oldalakon. Az Önnek előre elkészített minta Bannerek a lenti képen láthatóak:

Affiliate Banner

Hogyan tudok egyedi linket, saját hirdetést készíteni?
Nos nagyon egyszerűen, írjon egy frappáns saját hirdetési szöveget majd az elkészült szöveghez csatolja a linket benne a saját ID számával. Fontos megjegyeznünk, hogy ezt a típusú hirdetést tudja használni az apró hirdető portálokon vagy a közösségi oldalakon.

Hogyan tudok ID számot azaz partnerkód linket készíteni?
Jelenleg hozzávetőleg 500 - 600 Magyar nyelvű apróhirdető portál létezik. Ezekhez az oldalakhoz felépítésükből adódóan saját linket kell készítenünk, illetve hirdetési szövegeket. Nézzük meg 5 egyszerű lépésben hogyan is megy ez:

1. Először válasszuk ki a hirdetni kívánt terméket:
Például ezt: Maxell DVD-R 16x Shrink (100)

2. Írjuk meg a hirdetési szövegünket:
Eladó Maxell írható DVD-R lemez 100 darabos kiszerelésben. 4900 Ft értékben azaz 49Ft/db. Budapesti ingyenes átvételi ponton vagy futárszolgálattal 990 Ft szállítási árral. 1 év garanciával! Kattintson a linkre és rendelje meg most!

3. Már csak a linket kell hozzáadni a hirdetési szövegünkhöz:
A példa termékünk linkje (böngészőnk felső címsorában ezt látja):
http://www.dvdolcson.eu/irhato_dvd/dvd_r/maxell_dvd_r_16x_shrink_100_342
Ez a lépés nagyon Fontos!
A termék linkje mögé behelyezzük a partner kódunkat (/?p_id=2504642) így:
http://www.dvdolcson.eu/irhato_dvd/dvd_r/maxell_dvd_r_16x_shrink_100_342/?p_id=2504642

4. Íme így néz ki a teljes hirdetési szövegünk:
Eladó Maxell írható DVD-R lemez 100 darabos kiszerelésben. 4900 Ft értékben azaz 49Ft/db. Budapesti ingyenes átvételi ponton vagy futárszolgálattal 990 Ft szállítási árral. 1 év garanciával! Kattintson a linkre és rendelje meg most! http://www.dvdolcson.eu/irhato_dvd/dvd_r/maxell_dvd_r_16x_shrink_100_342/?p_id=2504642

5. Ha túl hosszú a link akkor ezen az oldalon tudjuk rövidíteni: http://usite.hu/link.php

A rövidített linkkel így néz ki a hirdetésünk:
Eladó Maxell írható DVD-R lemez 100 darabos kiszerelésben. 4900 Ft értékben azaz 49Ft/db. Budapesti ingyenes átvételi ponton vagy futárszolgálattal 990 Ft szállítási árral. 1 év garanciával! Kattintson a linkre és rendelje meg most! http://usite.hu/x/4926

További hasznos információk:
Regisztrált partnereink, fiókjukban belépés után tudnak tájékozódni, adataikról, elért forgalmukról, és itt igényelhető a jutalékok kifizetése is. A kifizetés bankszámlára, illetve készpénben történik, valamint igény szerint kedvezményre is váltható. PayPal és a hasonló virtuális számlákra nem kérhető a kifizetés. Partnerprogramunk visszavonásig érvényes, határozatlan idejű. A változtatás jogát fenntartjuk, partnereinket az esetleges változtatásokról előre értesítjük. Kifizetési limit jelenleg nincs érvényben. További felmerülő kérdésekkel kérjük keressenek minket a Kapcsolat menüpontban látható elérhetőségek valamelyikén.

Köszönjük regisztrációját, és sok sikert, jutalékot kívánunk Önnek!