Termékek Menü

Regisztrálni kell a kuponok beváltásához?

A regisztráció nélküli vásárlás előnyeit mindannyian ismerjük
 

  • gyorsabban vásárolhatok a kevesebb adat kitöltése miatt
  • nem kerülök az adatbázisba, ezért...
  • később nem tudnak zaklatni
  • nem tudják kiadni az e-mail címemet másnak

Ezek az előnyök tagadhatatlanok, ami néhány további előny elvesztésével jár, pl.:

  • egyes kuponokat nem tud beváltani
  • nem tudja igénybe venni a teljes kedvezményrendszert
     

Regisztrációs adatok a legnagyobb biztonságban
 

Az anonimitás bizonyos szinten valóban fontos

A minél gyorsabb vásárlást sokan említik szempontként a regisztráció nélküli vásárlásoknál, kiszállításnál mégis pont ugyanannyi adatot adnak meg, mintha regisztrálnának. Az e-mailcím, a név, a szállítási cím, a számlázási cím és az értesítési telefonszám mind szükségesek a vásárlás lebonyolításához. Regisztráció nélkül tehát csupán a regisztráció menüpontba jutást lehet megtakarítani, azt is csak az első vásárláskor. Egy regisztrált vásárló tudja jól, hogy a szállítás lebonyolításához szükséges adatainak megadása minden további vásárlás alkalmával csupán 2 gombnyomással történik az újra beírás helyett, így pont a regisztrációval takarít meg jelentős időt. A regisztrációt kerülők szempontja ezért nyilvánvalóan nem az anonimitás és nem a gyorsabb vásárlás, hanem a privát szféra megőrzése.

Ezúton is biztosítjuk vásárlóinkat, hogy privát szférájukat a legnagyobb biztonságban tudhatják. A regisztráció nélküli vásárláskor megadott adatokat a vásárlást követően rendszerünk szándékosan nem tárolja semmilyen módon (nem képes), a regisztrált vásárlóink adatait pedig kizárólag a vásárlás maradéktalan teljesítésére használjuk. A vásárlói adatbázistól függetlenül kezeljük a hírlevél feliratkozásokat és a kommunikációs felhatalmazásokat, sőt külön hírlevél csoportokban tartjuk nyilván a különböző célú feliratkozókat.
 

Miért kérünk regisztrációt a kupon beváltáshoz?

A kuponkedvezmények érvényesítése örök kérdés. Oldalunkon könnyű kuponkódhoz jutni, érvényesítésükhöz azonban érdemes tudni néhány jól hasznosítható információt. Rendszerünk egy-egy akcióhoz egyetlen kuponkódot rendel, a kódot pedig felhasználáskor ellenőrzi. Mivel a kuponkód egy-egy meghatározott aktivitásért járó kedvezmény típus, ezért a rendszernek ellenőriznie kell az egyszeri felhasználást, ez pedig csak úgy lehetséges, ha a kupon felhasználásához annak felhasználóját is be tudjuk azonosítani. Ehhez szükségünk van regisztráció alkalmával eltárolt e-mail címre. Ha Ön regisztráció nélkül vásárol – mivel abban az esetben pont az Ön kérésére nem tárolhatjuk korábbi vásárlásai adatait – az egyszeri felhasználás ellenőrzése sajnos nem lehetséges. Rendszerünk ezért ragaszkodik a regisztrációhoz, ha Ön kupont akar beváltani.

Egyes kuponok továbbra is beválthatók regisztrációk nélkül, ezt az egyes akciók keretében külön közöljük.

Fontos! Egy vásárláshoz csak egy kupon váltható be, és minden kupon csak egyszer érvényesíthető. Szóval ha több kuponnal is rendelkezik akkor azokat külön megrendelésenként tudja felhasználni! 

Reméljük, egyszerűbbé tudjuk tenni minden vásárlását!
Üdvözlettel:
A DVD olcsón ügyfélszolgálata

< vissza 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: gyik